KWALITEIT

Waarom carrosserie Vromman?

Uw auto verdient de modernste uitrusting en een team dat zich continu bijschoolt. Dat vindt u bij Carrosserie Vromman: Carrosserie Vromman is perfect uitgerust voor zowel kleine herstellingen als voor het zwaardere reparatie- en richtwerk. Ook aluminium koetswerk kunnen wij deskundig uitdeuken en herstellen dankzij onze geavanceerde installatie. Moderne materialen, actuele software en permanent opgeleide medewerkers zorgen voor een prima service. Wij blijven investeren in professionele, hedendaagse voorzieningen, dit met bijzondere aandacht voor het milieu. Dàt is de Vromman-kwaliteit die uw wagen verdient.

U geniet van een vlotte afhandeling van uw schadegeval. Carrosserie Vromman is namelijk een erkende hersteller (of ‘geconventioneerde’ carrosserie). Omdat wij aan de strenge kwaliteitseisen van de verzekeringsmaatschappijen voldoen, zijn er voor u talrijke voordelen:

Neem snel contact met ons op!

Carrosserie Vromman biedt u een bijkomende garantie van twee jaar dankzij het Eurogarant-label. Dit is hét kwaliteitslabel van de carrosseriesector, met bijhorend garantiefonds. Wij voldoen aan de strengste Europese kwaliteitsnormen en eisen van de constructeurs.

Profiteer ook mee van ons Smart repair-label. Uw kleine autoschade herstellen wij kwalitatief, snel, budget- en milieuvriendelijk. Dit kan dankzij onze nieuwste, alternatieve hersteltechnieken en gereedschappen.

U kan uw steentje bijdragen aan de zorg voor het milieu. Door voor Carrosserie Vromman te kiezen, kiest u immers voor duurzaam repareren. Dit keurmerk houdt in dat wij –zonder duurder te zijn- bijzondere aandacht hebben voor energieverbruik en recyclage. Wij gebruiken enkel zuinige en milieuvriendelijke vervangwagens en producten. Ons Long Life Repair-certificaat verzekert u eveneens van onze aandacht voor ‘Planet and People’. U kan het verschil maken: kies voor de duurzame kwaliteit van Carrosserie Vromman!

Herstellingen aan uw carrosserie?

Neem gerust contact op, wij begeleiden u graag verder.